Jeřabiny mají měkkou konzistenci a příjemnou, i když lehce natrpklou chuť. Po kuchyňské úpravě jsou jedlé všechny druhy jeřabin, nejlepší jsou kuličky jeřábu sladkoplodého.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na marinádu
Na jeřabinovou šťávu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1272.25 kcal
- Bílkoviny 48 g
- Sacharidy 105.5 g
- Tuky 62.5 g
Postup přípravy
Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2011/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/10
Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš