Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Pečená krkovička s jeřabinovou šťávou


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Jeřabiny mají měkkou konzistenci a příjemnou, i když lehce natrpklou chuť. Po kuchyňské úpravě jsou jedlé všechny druhy jeřabin, nejlepší jsou kuličky jeřábu sladkoplodého.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Na jeřabinovou šťávu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1272.25 kcal
  • Bílkoviny 48 g
  • Sacharidy 105.5 g
  • Tuky 62.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2011/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/10

Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš