< 120 min
4,3
Kynuté jahodové knedlíky
< 75 min
4,5
Tvarohové knedlíky s meruňkami
> 60 min
4,2
Kynuté borůvkové knedlíky
< 90 min
4,0
Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka
< 120 min
4,4
Kynuté ovocné knedlíky
< 45 min
4,2
Litá bublanina se švestkami
< 45 min
4,6
Drobenkový koláč s ovocem
< 60 min
4,6
Meruňkový džem
< 45 min
4,0
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
< 120 min
3,8
Františkánský švestkový koláč
< 60 min
4,1
Švestkový džem
> 60 min
3,8
Rýžový nákyp
> 60 min
4,1
Voňavá hrušková povidla
< 60 min
4,4
Mléčná rýže s čerstvým ovocem
< 20 min
4,2
Karamelová jablka
< 120 min
3,9
Štrúdl z kavárny Savoy
< 30 min
3,9
Tvarohové knedlíky s jahodami ze Savoye
< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
< 20 min
4,2
Jablečné taštičky jako od McDonald's
< 45 min
4,0
Žemlovka de luxe
> 120 min
4,4
Bramborové knedlíky se švestkami
45receptů
> 60 min
3,8
Jablečné řezy se sněhem
< 60 min
4,9
Švestkovo-hruškový krambl
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý