Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
27. 6. 2016
Rozmarýnová sůl


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Výborná na dochucení mas, omáček a salátů, ale i jako posypka na slané pečivo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 skleničku

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 skleničku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 36 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/6

Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.