Bylinkové máslo nemusíte kupovat, to nejlepší si totiž vyrobíte doma sami. Kromě másla budete potřebovat bylinky, které nasbíráte na zahrádce nebo si je můžete vypěstovat či pořídit v květináči. Tady je náš jednoduchý recept na bylinkové máslo, ovšem vyšperkovat si ho můžete podle sebe. Přidejte drcený česnek, sušené chilli vločky nebo vyměňte bylinky. Představte si grilovaný steak, na kterém se rozpouští kousek bylinkového másla...
Suroviny
Na 250 g
Suroviny
Na 250 g
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1885 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 4 g
- Tuky 208 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/6
Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách. Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.