2015/6
18.05.2015

2015/6
18.05.2015
Obsah vydání
Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.
Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.
Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách.
Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.

< 30 min
3,3

> 60 min
3,6

< 60 min
4,4

< 30 min
4,3

> 60 min
3,7

< 60 min
0,0

< 30 min
0,0

< 60 min
3,8

< 20 min
0,0

< 30 min
4,7

< 10 min
5,0

< 20 min
4,0

< 60 min
3,2

< 60 min
5,0

< 60 min
0,0

< 20 min
5,0

< 20 min
5,0

< 10 min
5,0

< 60 min
0,0

< 45 min
4,1

< 30 min
2,8

< 30 min
3,8

> 60 min
3,4

< 30 min
4,3

< 30 min
5,0

< 60 min
0,0

< 60 min
0,0

> 60 min
0,0

> 60 min
5,0

< 10 min
4,4