Recepty Segedínský guláš Segedínský guláš od babky Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno < 60 min 0,0 (0x) 9. 7. 2014 < 60 min 0,0 (0x) Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 1.00 ks cibule 1.00 kg vepřová plec 1.00 kg zelí kysané 1.00 kelímek zakysaná smetana paprika mletá sladká sůl pepř Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Postup přípravy Cibuli pokrájet nadrobno a osmažit na oleji. Maso pokrájet na kostky, osolit a podusit cca 5 minut na cibuli. Přidat 1 kávovou lžičku červené papriky a dusit 20 minut. Přidat kapustu, podlít vodou a místo a dusit, dokud není maso měkké (minimálně 30 minut). Přisypat 2 lžíce hladké mouky a míchat 5 minut. Nalít vodu podle toho, kolik šťávy je potřeba, a nechat vařit 5 minut. Přidat kelímek kyselé smetany. Foto: Wikimedia Commons Autor: slavenka Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 0,0/5 Hodnocení receptu 0,0/5 (0 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Do hodiny Východoevropská Dušení Hlavní chod Segedínský guláš Cibule Vepřová plec Zelí kysané Zakysaná smetana Paprika mletá sladká Sůl Pepř