0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Siven na tymiánu

Siven na tymiánu
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Siven na tymiánu

4.3/5 Počet hodnocení: 32
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1891 kcal
Bílkoviny 213 g
Sacharidy 20 g
Tuky 71 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělá ryba vonící tymiánem a česnekem. Do půl hodiny máte hotovo!

Suroviny

česnek 1 stroužek
prolilsovaný
tymián
sůl
pepř
siven 1 kg
filety
olivový olej 3 PL
cibule 2 ks
petrželka 1 PL
sekaná

Postup

1

Česnek utřete se solí, tymiánem a pepřem, smíchejte s jednou lžící olivového oleje a touto směsí potřete jednotlivé porce sivena a vložte je do zapékací misky.

2

Na zbytku oleje nechte zesklovatět jemně pokrájenou cibulku, spolu s petrželkou ji dejte na ryby a 15 minut pečte v rozpálené troubě při 180 °C. Podávejte s kaší nebo bramborami (třeba pečenými v troubě s hrubou mořskou solí a tymiánem).

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč