Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (7x)
10. 10. 2023
Špagety se sardinkami, hráškem a strouhankou
Apetit
Špagety se sardinkami, hráškem a strouhankou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (7x)

Skromné jídlo nemusí být chudé, stačí vařit s nápadem. Třeba konzerva sardinek se nehodí jenom na pomazánku, můžete ji přidat k těstovinám, použít k obložení chlebových placek či na pizzu. Starší světlé pečivo nemusí končit v koši. Ve formě strouhanky, kostiček nebo tenkých plátků ho můžete proměnit v opečenou křupavou posypku. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 676.67 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 72.33 g
  • Tuky 23.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/10

Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.