Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Těstoviny se slaninou a brokolicí

Těstoviny se slaninou a brokolicí

Hodnocení receptu
Průměr: 3.2 ()
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 7004 kcal
Bílkoviny 219 g
Sacharidy 261 g
Tuky 564 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Stačí půlhodina. Nové nápady, co s rybou. Využijete mikrovlnku.

Suroviny

těstoviny 500 g
drobnější, např. motýlci
brokolice 1
zhruba 300 g, na růžičky
anglická slanina 8 plátků
pesto 5 PL
sůl
pepř
parmazán
strouhaný
1.  Připrav­te těstoviny podle návodu na obalu, aby byly pev­né na skus. Asi tři minuty před koncem varu přisypte brokolici, pak všechno sceďte, ale asi deci vody od vaření si schovejte. Těstoviny s brokolicí vraťte do hrnce.

2.  Mezitím vyškvařte slaninu dokřupava, nejlépe pod grilem; trvá to šest sedm minut. Pak ji nakrájejte na menší kousky a spolu s pestem přidejte k těstovinám. Promíchejte, osolte a opepřete, zvláčněte vodou z těstovin a podávejte posypané parmazánem.

Komentáře

Anonym

Kočka ji snědla :-))) --- Ale jinak moc dobré.

Anonym

Recept se nachází v č.4/07, str.16

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit