Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (18x)
4. 11. 2019
Těstoviny s brokolicí a klobáskou
Apetit
Těstoviny s brokolicí a klobáskou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (18x)

Jednoduché, vydatné a hřejivé jídlo, které na chatě (či kdekoli jinde) vyšvihnete za pár minut. Pak už se jen stačí zachumlat do deky, vzít si talíř na klín a můžete se do něj pustit!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3817 kcal
  • Bílkoviny 184 g
  • Sacharidy 152 g
  • Tuky 266 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/11

V listopadu už se ochlazuje a my se začínáme poohlížet po hřejivých a hutných jídlech, která nám dodají energii v následujících sychravých měsících. Opouštíme lehké letní saláty a zmocňuje se nás chuť na něco vydatnějšího. Není divu, že naši předkové slavili touto dobou hned několik posvícení. Vzdali jsme jim hold variací na martinskou husu v podobě noblesní galantiny. A protože letos slavíme sto let od vzniku republiky, připravili jsme celé číslo v česko-slovenském duchu. Na některé tradiční recepty jsme se podívali novýma očima, a tak v Apetitu najdete třeba klasické dezerty z cukrárny přeměněné v poháry plné chuti. K jiným receptům se vracíme s pokorou a nostalgií, ať už jsou to hrnkové buchty na plech, které nás rázem přenesou do máminy kuchyně, nebo třeba škubánky či čočková polévka, které poslouží jako ochutnávka z naší chystané kuchařky Česko & Slovensko z edice Best of Apetit. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

Hovězí & brokolice ve woku

Jídlo s masem i bez aneb Nakrmte milovníky masa i vegetariány současně

Máte ve svém okolí vegetariána – partnera, kamaráda či dospívající dítě, které odmítá jíst maso? Nebo jste se možná vy sami rozhodli maso z jídelníčku vyřadit (třeba jen v rámci jarní očisty či půstu), ale ostatní členové vaší domácnosti jsou stále „masožrouti“? V takovém případě určitě přemýšlíte, co uvařit, abyste uspokojili všechny a zároveň se neztrhali, protože jestli něco nechcete, tak vařit pro každého zvlášť.