Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,9 (32x)
3. 2. 2022
Základní miso polévka
Olive Magazine/Immediate Media
Základní miso polévka
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 20 min
3,9 (32x)

Nejrychlejší polévka na zahřátí i povzbuzení, přesně taková je japonská polévka miso. Své jméno získala od ochucující pasty miso, která je v kuchyni pravým pokladem. Je bohatým zdrojem umami – jídlům dovede dodat takzvaně komplexní chuť. V misu totiž naleznete slanost, sladkost, kyselost i slabou hořkost.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 86.75 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 1.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vietnamská polévka pho bo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí