Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ostrá omáčka

V Thajsku se k jídlům často podává ostrá omáčka – jejím úkolem je zvýraznit chuť

Vydání: 2006/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Příprava 0:20
Studená omáčka a dip Asijská

Ingredience

    2 jemně nasekané chilli papričky (čím ostřejší, tím lepší) dvoucentimetrový kousek čerstvého, oloupaného a nakrájeného zázvoru
    1 lžíci přírodního krupicového cukru
    2 lžíce rybí omáčky
    1 lžíci limetkové šťávy

Příprava jídla

Umelte, rozmixujte nebo v hmoždíři podrťte 2 jemně nasekané chilli papričky (čím ostřejší, tím lepší) a dvoucentimetrový kousek čerstvého, oloupaného a nakrájeného zázvoru. Přidejte 1 lžíci přírodního krupicového cukru, 2 lžíce rybí omáčky a 1 lžíci limetkové šťávy.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Co se rozumí pod pojmem rybí omáčka a kde je možné ji obstarat?
Obrazek uzivatele
je typicke azijske ochucovadlo a kupit ho mozete v kazdej azijskej predajni alebo v supermarkete v oddeleni azie:)
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.5/06, str.58

Přidat komentář