
Ostrá omáčka
V Thajsku se k jídlům často podává ostrá omáčka – jejím úkolem je zvýraznit chuť
Vydání: 2006/5
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Ingredience
2 jemně nasekané chilli papričky (čím ostřejší, tím lepší) dvoucentimetrový kousek čerstvého, oloupaného a nakrájeného zázvoru
1 lžíci přírodního krupicového cukru
2 lžíce rybí omáčky
1 lžíci limetkové šťávy
Příprava jídla
Umelte, rozmixujte nebo v hmoždíři podrťte 2 jemně nasekané chilli papričky (čím ostřejší, tím lepší) a dvoucentimetrový kousek čerstvého, oloupaného a nakrájeného zázvoru. Přidejte 1 lžíci přírodního krupicového cukru, 2 lžíce rybí omáčky a 1 lžíci limetkové šťávy.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Apetit (neověřeno)
19. Leden 2007 09:13
ivanka (neověřeno)
13. Červen 2008 12:49
Alena (neověřeno)
4. Září 2007 22:36