Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 436 kcal
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 76 g
Tuky 8 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

V Thajsku se k jídlům často podává ostrá omáčka – jejím úkolem je zvýraznit chuť

Suroviny

jemně nasekané, čím ostřejší tím lepší
zázvor (čerstvý) 2 cm
čerstvý, oloupaný, nakrájený
přírodní
rybí omáčka 2 PL
1 PL
limetková šťáva

Postup

1
Umelte, rozmixujte nebo v hmoždíři podrťte 2 jemně nasekané chilli papričky (čím ostřejší, tím lepší) a dvoucentimetrový kousek čerstvého, oloupaného a nakrájeného zázvoru. Přidejte 1 lžíci přírodního krupicového cukru, 2 lžíce rybí omáčky a 1 lžíci limetkové šťávy.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Komentáře

04.09.2007 22:36
Recept se nachází v č.5/06, str.58
19.01.2007 09:13
Co se rozumí pod pojmem rybí omáčka a kde je možné ji obstarat?
13.06.2008 12:49
je typicke azijske ochucovadlo a kupit ho mozete v kazdej azijskej predajni alebo v supermarkete v oddeleni azie:)