Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
2,4 (9x)
18. 7. 2014
Sardelová omáčka
Apetit
Sardelová omáčka
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
2,4 (9x)

Skvělá k hovězímu i ke zvěřině.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1573 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 89 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,4/5

Hodnocení receptu

2,4/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

Dušený špenát

Dušený špenát: Zapomeňte na školní jídelnu, připravte si verzi jako od babičky. Stačí pár ingrediencí a máte hit kuchyně!

Špenát je základem české kuchyně, ale ne všichni ho mají rádi. Správná příprava zajistí, že si ho oblíbí s trochou nadsázky snad každý. Dušený špenát je jednoduchý, rychlý, levný a variabilní pokrm. Základem jsou kvalitní listy – ať už z mraženého balení, nebo čerstvě sklizené. Můžete ho servírovat například s bramborem či knedlíkem. Výborně si rozumí s vejcem, volským okem i pečeným masem. A díky pár drobným úpravám ho můžete podávat pokaždé jinak.