„Posílám recept na česnekovou omáčku, která se vaří v rodině mojí přítelkyně Boženky. Fakt stojí za to!“ napsal nám Ondra Dohnálek z Dubňan. Z vašich česnekových receptů nás ten jeho zaujal nejvíc. Je smetanová, jemná, zkrátka nejlepší. Smetanová omáčka se hodí k masu, a to i uzenému.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 270.67 kcal
- Bílkoviny 10.5 g
- Sacharidy 31.5 g
- Tuky 10.67 g
Postup přípravy
Autor: Ondřej Dohnálek, z vydání Apetit 2012/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/11
Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona