Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pórková pomazánka

Základ z jemného tvarohu či krémového sýra je v podstatě univerzální: můžete jej rozšiřovat o různé druhy sýrů a kombinovat s rozličnou zeleninou. Nicméně jogurt coby zvláčňující prvek zachovejte – má nejlepší chuť i konzistenci!

Vydání: 2007/9
Autor:
Hodnocení:
28 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Pomazánka Česká

Ingredience

    • 250 g lučiny (případnou syrovátku slijte)
    • 1 malý bílý jogurt, scezený
    • 1 malý pórek, jemně nakrájený
    • 1 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
    • 1 lžíce nasekané pažitky
    • sůl, špetka cukru
    • bageta k podávání

Příprava jídla

1 Lučinu a jogurt spolu utřete a vmíchejte nasekané byliny a pórek. Dochuťte solí a špetkou cukru (stáhne přílišnou navinulost). Podávejte s čerstvou bagetou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pórek vařte i zapékejte

Pórek vařte i zapékejte

Rybičková s vejcem naměkko

Liptovský tatarák

Plněné žemle

Italský čokoládový tvaroh

Poctivě namazáno aneb Ty nejlepší pomazánky a obložené pečivo

REKLAMA

Přidat komentář