0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pórková pomazánka

Pórková pomazánka
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pórková pomazánka

3.8 / 5. Počet hodnocení: 45
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 767 kcal
Bílkoviny 34 g
Sacharidy 82 g
Tuky 34 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Základ z jemného tvarohu či krémového sýra je v podstatě univerzální: můžete jej rozšiřovat o různé druhy sýrů a kombinovat s rozličnou zeleninou. Nicméně jogurt coby zvláčňující prvek zachovejte – má nejlepší chuť i konzistenci!

Suroviny

krémový sýr 250 g
lučina
jogurt bílý 1 ks
malý
pórek 1 ks
jemně nasekaný
petrželka 1 PL
nasekaná
sůl
cukr špetka
bageta 1 ks
k podávání

Postup

1

Lučinu a jogurt spolu utřete a vmíchejte nasekané byliny a pórek.

2

Dochuťte solí a špetkou cukru (stáhne přílišnou navinulost).

Podávejte s čerstvou bagetou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit