Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Červené fazole s uzeninou

Popis receptu: 
dobrůtka
Autor: Tereza Krátká
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    červené fazole, 1 střední cibule, půl paličky česneku, olej, uzenina(dle chuti-párek, klobása,...), sůl, pepř, kečup

Příprava jídla

Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody, druhý den ráno vodu slejeme, dáme novou a uvaříme je do měkka, asi 30-40 minut. Asi 15 minut před dovařením přidáme sůl. Fazole slejeme, necháme okapat. Mezitím osmahneme na oleji cibuli, na kolečka párek či jinou uzeninu, přidáme okapané fazole, osolíme, opeříme a 10 minut dusíme. Nakonec přilejeme kečup a dochutíme česnekem. Jako přílohu si můžete dát chléb. Dobrou chuť!
REKLAMA

Přidat komentář