Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Česnekové oči

Elegantní a chutný způsob, jak zužitkovat vykoledovaná vejce, ale i vtipné pohoštění pro nečekanou návštěvu.

Vydání: 2008/3
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 6-8
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 12 vajec natvrdo, s odříznutými vršky
    • 60 ml majonézy
    • 2 lžičky hořčice
    • 4 stroužky česneku, rozdrcené
    • sůl, pepř a sladká paprika na dochucení
    • hrst sekaných černých oliv
    • 6 zelených oliv plněných paprikou, rozkrojených

Příprava jídla

Vyberte žloutky a utřete je dohladka s majonézou, hořčicí, česnekem, solí, pepřem, paprikou a sekanými olivami. Naplňte vejce a ozdobte překrojenou plněnou olivou jako očkem.

Související recepty

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Velikonoční mazance

Jarní hrášková polévka

Velikonoční nádivka podle Marty

Brambory salsa verde

Jehněčí kýta v bylinkové krustě

Velikonoční mrkvové dortíky

Sladká plněná vajíčka

REKLAMA

Přidat komentář