Velikonoční chuťovka
Suroviny
vejce
6
ks
sardelová pasta
2
ČL
majonéza
3
PL
jarní cibulka
2
PL
nasekaná
kapary
2
ČL
nasekané
hořčice dijonská
1
ČL
ančovičky (konzerva)
olivy zelené
kapary
na ozdobení
1 Uvařte 6 vajec natvrdo. Rozmíchejte 6 vařených žloutků, 2 lžičky sardelové pasty, 3 lžíce majonézy, 2 lžíce nasekané jarní cibulky, 2 lžičky nasekaných kaparů a 1 lžičku dijonské hořčice. Naplňte vydlabané půlky vajec a ozdobte je sardelovými řezy a olivou nebo kapary, nakrájenými na plátky.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 8x plněná vejce(8 receptů)
- Uvařte si 30 rychlých a snadných jarních receptů, které hýří barvami. Potěší vaše oči i žaludek(30 receptů)
- 60 nejlepších receptů, jak zpracovat vařená vejce(60 receptů)