Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Telecí karbanátky po mexicku

Rozpálí vaše chuťové buňky. Ostré telecí karbanátky s chilli a mexickou salsou.

Vydání: 2009/2
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 3-4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Smažení 0:10
Maso Mexická

Ingredience

    • 250 g mletého telecího masa
    • 50 g mletého vepřového masa
    • 1 houska
    • 1-2 chilli papričky
    • 1 lžíce mexické salsy
    • 1-2 lžíce konzervované kukuřice
    • sůl
    • pepř

Příprava jídla

Smíchejte 250 g mletého telecího a 50 g mletého vepřového masa, 1 housku, nastrouhanou, namočenou do mléka a vyždímanou, 1–2 chilli papričky, očištěné a na kolečka, 1 lžíci mexické salsy, 1–2 lžíce konzervované či mražené kukuřice, slité, osolte a opepřete.

Vytvarujte skoro koule, obalte v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Ve vyšší vrstvě tuku usmažte dozlatova.

Vyzkoušejte také: kapustové karbanátky, pečené karbanátky s vínem a citronem, hovězí a houbové karbanátky nebo karbanátky s ovesnými vločkami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Karbanátky 10x jinak

Červenočočkové karbanátky

Hovězí & houbové karbanátky

Kapustové karbanátky

Pečené karbanátky s vínem & citronem

Tuňáková exotika

Karbanátky z ovesných vloček

Pečené fazolovo-rýžové karbanátky

Hovězí & fazolkové karbanátky

Hovězí karbanátky s nivou

REKLAMA

Přidat komentář