Klasika tentokrát ale z kapusty a uzeného masa. Kapustové karbanátky můžete připravit také ve vegetariánské verzi, když uzené maso nahradíte dušenými houbami. Karbanátky z kapusty podávejte jako hlavní jídlo například s bramborovou kaší, nebo je společně se zeleninou a oblíbeným dresinkem vložte do hamburgerové housky.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1990 kcal
- Bílkoviny 89 g
- Sacharidy 192 g
- Tuky 87 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2009/2
Únor 2009