< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky
> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)
< 60 min
4,3
Kološvárské zelí
> 60 min
4,0
Mleté bochánky s parmazánovou krustou
> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle
< 90 min
4,0
Mámina sekaná
> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
< 60 min
4,2
Holandský řízek
< 60 min
4,7
Asijské kuličky s nudlovým salátem
< 30 min
4,0
Kološvárské zelí
> 60 min
4,0
Luxusní sekaná
< 60 min
4,0
Asijské masové kuličky
< 30 min
4,8
Šanghajské nudle
< 60 min
4,4
Bifteki se salátem a rozmarýnovými bramborami
> 60 min
4,2
Plněné zelné listy
> 60 min
4,3
Vánoční krůta podle Jamieho Olivera
< 60 min
3,7
Masové kuličky a fazole v rajčatové omáčce
< 30 min
4,5
Pljeskavica v chlebu pita
> 60 min
4,7
Těstoviny s pečeným ratatouille a masovými kuličkami
< 45 min
4,2
Mapo tofu
< 30 min
4,0
Kapsičky s mletým masem
> 60 min
5,0
Poctivá sekaná pečená se zeleninou
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý