Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s mletým vepřovým masem

Mleté vepřové maso je univerzálně oblíbeným a všestranným druhem masa, který se často používá v receptech na masové omáčky k těstovinám, plněné papriky, masové kuličky, náplně do masových koláčů nebo na oblíbené pochoutky z grilu: hamburgery, čevapčiči a jiné druhy masových karbanátků. Vyrábí se mletím různých částí vepřového masa.

...


Vepřové mleté maso má často jemnější texturu než hovězí mleté maso a je velmi šťavnaté. Proto je oblíbené v receptech, kde je požadována jemnější konzistence a intenzivnější chuť, například v tradičních asijských pokrmech jako jsou knedlíčky dim sum.

Z nutričního hlediska je vepřové mleté maso bohatým zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B, zejména niacinu a důležitých minerálů jako je železo, fosfor a zinek.

  • Stejně jako u všech mletých mas je důležité sledovat jeho obsah tuku, protože ten může výrazně kolísat v závislosti na tom, jaký řez byl použit k mletí.
  • Příliš tučné mleté vepřové se hodně vypeče.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč
Dostupný
399 Kč
239 Kč