0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí karbanátky s nivou

Hovězí karbanátky s nivou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Hovězí karbanátky s nivou

4.1 / 5. Počet hodnocení: 32
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1295 kcal
Bílkoviny 102 g
Sacharidy 36 g
Tuky 82 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Karbanátky, po kterých se jen zapráší. Přidejte do hovězího mletého masa modrý sýr a půl lžičky šalvěje.

Suroviny

hovězí maso mleté 300 g
sýr s modrou plísní 80 g
rozdrobený
cibule 1 ks
najemno
strouhanka 30 g
šalvěj 0.5 ČL
sušená
sůl
pepř
žloutek 1 ks

1Smíchejte 350 g mletého hovězího, 80 g nasekaného modrého sýra, 1 najemno nasekanou střední cibuli, 30 g strouhanky, ½ lžičky sušené šalvěje, sůl a pepř a tolik žloutku, aby hmota držela pohromadě.

2Vytvarujte 4 karbanátky, opečte na pánvi na tuku. Pokud se vám nepodaří je napoprvé opéct tak, aby bylo maso propečené i uvnitř, dají se, stejně jako ostatní masové karbanátky, dopéct v troubě.

 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/2

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit