Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Telecí karbanátky po mexicku

Telecí karbanátky po mexicku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné Pro 3-4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 449 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 63 g
Tuky 11 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rozpálí vaše chuťové buňky. Ostré telecí karbanátky s chilli a mexickou salsou.

Suroviny

250 g
mleté telecí maso
vepřové maso mleté 50 g
housky 1 ks
chilli paprička 1 ks
salsa 1 PL
kukuřice
sůl
pepř

Smíchejte 250 g mletého telecího a 50 g mletého vepřového masa, 1 housku, nastrouhanou, namočenou do mléka a vyždímanou, 1–2 chilli papričky, očištěné a na kolečka, 1 lžíci mexické salsy, 1–2 lžíce konzervované či mražené kukuřice, slité, osolte a opepřete.

Vytvarujte skoro koule, obalte v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Ve vyšší vrstvě tuku usmažte dozlatova.

Vyzkoušejte také: kapustové karbanátky, pečené karbanátky s vínem a citronem, hovězí a houbové karbanátky nebo karbanátky s ovesnými vločkami.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit