Telecí karbanátky po mexicku

Telecí karbanátky po mexicku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné Pro 3-4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 449 kcal
Bílkoviny 21 g
Sacharidy 63 g
Tuky 11 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rozpálí vaše chuťové buňky. Ostré telecí karbanátky s chilli a mexickou salsou.

Suroviny

250 g
mleté telecí maso
vepřové maso mleté 50 g
housky 1 ks
chilli paprička 1 ks
salsa 1 PL
kukuřice
sůl
pepř

Smíchejte 250 g mletého telecího a 50 g mletého vepřového masa, 1 housku, nastrouhanou, namočenou do mléka a vyždímanou, 1–2 chilli papričky, očištěné a na kolečka, 1 lžíci mexické salsy, 1–2 lžíce konzervované či mražené kukuřice, slité, osolte a opepřete.

Vytvarujte skoro koule, obalte v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Ve vyšší vrstvě tuku usmažte dozlatova.

Vyzkoušejte také: kapustové karbanátky, pečené karbanátky s vínem a citronem, hovězí a houbové karbanátky nebo karbanátky s ovesnými vločkami.

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit