Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Segedinsky guláš

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Segedinsky guláš

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

1 cibule
trochu oleje
1/2 kg vepřového masa
paprika mleta sladka
2 skl. kys. zeli(je nutno scedit)
2 zak. smetany(asi lepe sladka smetana)
instantni jiška
bobkovy list
kmin
Cibulku zpěnime na oleji do zlatova, pak osmahneme na kostičky nakrajené maso. Posypeme paprikou, přidame zeli, cistou vodu a dusime do změknuti masa. Přidame sul,pepr a koreni. Ke konci dodame smetanu a jišku a zahustime. Podavame s knedlikem.
Autor: kaparo

Obchod Apetit