Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Vyndáme bokem, do oleje vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmažíme, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli, můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolejeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou vaříme, dokud játra nejsou hotová. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře. Podáváme s rýží nebo s americkými brambory.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 479.5 kcal
- Bílkoviny 26.25 g
- Sacharidy 45.5 g
- Tuky 21 g