Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Pikantní jatýrka
Pikantní jatýrka


< 30 min
0,0 (0x)

Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Vyndáme bokem, do oleje vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmažíme, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli, můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolejeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou vaříme, dokud játra nejsou hotová. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře. Podáváme s rýží nebo s americkými brambory.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 479.5 kcal
  • Bílkoviny 26.25 g
  • Sacharidy 45.5 g
  • Tuky 21 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt