Pikantní jatýrka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Pikantní jatýrka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

játra 300 g
kečup 4 PL
jemný
anglická slanina 100 g
česnek 6
worcesterská omáčka 2 PL
chilli sušené špetka
sůl
pepř
olej 2 PL
Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Vyndáme bokem, do oleje vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmažíme, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli, můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolejeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou vaříme, dokud játra nejsou hotová. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře. Podáváme s rýží nebo s americkými brambory.
Autor: ivetastro

Obchod Apetit