Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pikantní jatýrka

Popis receptu: 
játra
Autor: Iveta Strobachová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    ■300 g jater ■4 lžíce jemného kečupu ■100 g anglické slaniny ■6 stroužků česneku ■2 lžíce worchesteru ■špetka chilli ■sůl a pepř ■2 lžíce oleje

Příprava jídla

Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Vyndáme bokem, do oleje vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmažíme, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli, můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolejeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou vaříme, dokud játra nejsou hotová. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře. Podáváme s rýží nebo s americkými brambory.
REKLAMA

Přidat komentář