0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pikantní jatýrka

Pikantní jatýrka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1918 kcal
Bílkoviny 105 g
Sacharidy 182 g
Tuky 84 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

játra 300 g
kečup 4 PL
jemný
anglická slanina 100 g
česnek 6
worcesterská omáčka 2 PL
chilli sušené špetka
sůl
pepř
olej 2 PL
Játra nakrájíme na kostičky, opepříme a na oleji zprudka opečeme. Vyndáme bokem, do oleje vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu, osmažíme, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, zlehka orestujeme, přidáme kečup, worchester a chilli, můžeme přilít trochu vody, zamícháme a vrátíme zpět játra. Dolejeme vodou, aby byla játra napůl ponořená, a pod pokličkou vaříme, dokud játra nejsou hotová. Nakonec dosolíme a případně přidáme více chilli a pepře. Podáváme s rýží nebo s americkými brambory.
Autor: ivetastro

Obchod Apetit