Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,3 (114x)
29. 7. 2016
Steak s pepřovou omáčkou
Apetit
Steak s pepřovou omáčkou
Apetit


Snadné
< 45 min
4,3 (114x)

Pokud do omáčky přidáte čerstvý zelený pepř, získá úplně nový rozměr chuti. Steak s pepřovou omáčkou je klasika, kterou nemůže žádný opravdový milovník masa vynechat. Navíc pokud ji stejně jako my budete podávat s vařenými brambory s osmaženou cibulkou a dušeným baby špenátem. Připravte steak s pepřovou omáčkou jako romantickou večeři pro dva.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pepřovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 622.25 kcal
  • Bílkoviny 49.75 g
  • Sacharidy 13.75 g
  • Tuky 39.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(114 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pepřová omáčka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Plamový olej

Palmový olej: Proč je tak levný a kontroverzní zároveň?

Palmový olej najdeme v polovině zboží, na které narazíme v supermarketu. Nachází se prakticky ve všech typech výrobků – od sladkostí přes instantní nudle, pizzu až po šampóny nebo rtěnky. Je totiž oproti ostatním olejům velmi levný. Jak je to možné? A proč je tolik oblíbený a zároveň budí takovou kontroverzi?