Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Růžovky na kmíně

Vychutnejte si úlovek úspěšného sběru. K pečeným houbám si dejte čerstvý chleba.
Vydání: 2009/8
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
Pečení 10 minut
P
Česká

Ingredience

    • 16 růžovek, žampionů nebo 6 bedel, pouze hlavy, očištěné (případně sloupnuté)
    • 50 g másla
    • drcený kmín
    • mořská sůl

Příprava jídla

1 Plech potáhněte papírem na pečení, předehřejte troubu na 200 stupňů.

2 Houby narovnejte na plech lupeny nahoru (u větších hub můžete lupeny odstranit), pokapejte rozpuštěným máslem, posypte kmínem a solí a pečte asi deset minut dozlatova.

3 Podávejte s čerstvým chlebem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Houbové hody

Houbové hody

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Pane Bože jaké růžovky. Nas obrázku jsou přece typické žampiony neboli pečárky!!!

Přidat komentář