Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Fazolový guláš

Popis receptu: 
.
Autor: Gabriela Drtinová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    300 g býlích fazolí, 200 g párk?, 40 g hery, 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, sladká paprika, 2 lžíce ke?upu, s?l, pep?

Příprava jídla

Den p?edem namo?íme fazole do dostate?ného množství studené vody. Druhý den je slijeme a dáme va?it s novou vodou. Když jsou fazole m?kké, p?idáme na kole?ka pokrájené párky. Na pánvi?ce rozpustíme tuk, osmahneme na n?m nadrobno pokrájenou cibuli. Když zesklovatí, zaprášíme ji moukou a ud?láme cibulovou jíšku. Po stažení z ohn? do ní ješt? vmícháme sladkou papriku. Jišku p?idáme k fazolím, pova?íme, podle chuti osolíme a na záv?r vmícháme ke?up.
REKLAMA

Přidat komentář