Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Krkovice s gulášovou šťávou
Krkovice s gulášovou šťávou


< 60 min
0,0 (0x)

1. Krkovici osolíme, opepříme a potřeme hořčicí, lehce zakápneme olejem. Necháme v lednici odležet nejlépe přes noc. Krkovici opečeme zprudka na oleji z obou stran tak, aby byla hotová, a z pánve vyjmeme. Později ji budeme vkládat do gulášové šťávy. 2. Cibuli a česnek nakrájíme najemno, orestujeme na oleji společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přivedeme k varu, krátce povaříme, cca 15 minut, dochutíme česnekem, solí, pepřem a majoránkou. Podle potřeby zahustíme najemno nadrobenou chlebovou střídkou nebo naopak zředíme vodou na požadovanou konzistenci hustší šťávy. 3. Do omáčky přidáme opečené maso a vše společně ještě 10 - 15 minut zvolna provaříme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 327 kcal
  • Bílkoviny 25.25 g
  • Sacharidy 29.5 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt