Poctivé, domácí, a přitom neotřelé! S naším podrobným postupem připravíte plněné papriky s rajskou omáčkou stejně dobře, jako je dělala vaše babička nebo teta. To pravé kouzlo rajské omáčky vyčarují čerstvá rajčata, ale výborné plněné papriky připravíte i z těch konzervovaných. Podávejte s kynutým knedlíkem nebo rýží.
Videorecept
Suroviny
8 paprik
Suroviny
8 paprik
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 582.5 kcal
- Bílkoviny 25.5 g
- Sacharidy 65.25 g
- Tuky 23.63 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008