Šunka dodá hamburgrům jemnost, sušenky nový rozměr. Experimentujte s příchutěmi, výsledek bude vždy skvělý!
Suroviny
šunka
150
g
mletá nebo velmi jemně nakrájená
hovězí maso mleté
150
g
vepřové maso mleté
100
g
sušenky
2
bal
slané, nadrcené
vejce
1
ks
hořčice francouzská
1
PL
cibule
1
ks
malá, nadrobno
Postup
1
Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Pečicí plech potáhněte papírem. Všechny suroviny dejte do mísy a propracujte v hmotu, ze které lze vytvořit kuličky.
2
Tvarujte kuličky velikosti golfového míčku a pečte je v rozpálené troubě dozlatova. Podávejte napíchnuté na párátku.
K večeři
Znásobte ingredience dvěma a získáte chutnou večeři pro čtyřčlennou rodinu. Šunkové hamburgry jsou vynikající s vařenými bramborami nebo kaší.