0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šalfdorská pečínka

Šalfdorská pečínka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2630 kcal
Bílkoviny 191 g
Sacharidy 258 g
Tuky 97 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vepřové maso 800 g
s kostí
brambory 1 kg
cibule 300 g
česnek 1
majoránka (drhnutá)
sušené houby 40 g
sůl
olej
rozmarýn snítka
lze nahradit tymiánem
1. plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc 2. brambory nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a scezenými sušenými houbami, solí a olejem. Tuto směs vložíme do kapes z alobalu (1 porce = 1 kapsa), navrch přidáme krkovici a snítku bylinek 3. kapsy zabalíme a necháme grilovat cca 40 minut
Autor: bohacek

Obchod Apetit