Šalfdorská pečínka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Šalfdorská pečínka

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

vepřové maso 800 g
s kostí
brambory 1 kg
cibule 300 g
česnek 1
majoránka (drhnutá)
sušené houby 40 g
sůl
olej
rozmarýn snítka
lze nahradit tymiánem
1. plátky krkovice osolíme a opepříme, posypeme majoránkou a necháme uležet, nejlépe přes noc 2. brambory nakrájené na jemné plátky a cibuli na měsíčky, promícháme s nasekaným česnekem, namočenými a scezenými sušenými houbami, solí a olejem. Tuto směs vložíme do kapes z alobalu (1 porce = 1 kapsa), navrch přidáme krkovici a snítku bylinek 3. kapsy zabalíme a necháme grilovat cca 40 minut

Obchod Apetit