
Uživatelský
recept
recept
Hovězí tatarský biftek
Popis receptu:
apetit leden 2012, str. 90
Autor: Jana Novotná
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Ingredience
-
500g pravá hovězí svíčková, 2 ličky dijonské hořtice, 1 lžička worchestrové omáčky, 3 lžíce kečupu, 1 lžička vinného octa, 2 lžíce oliv. oil, 1nadrobno nakrájená cibule, 1 lžíce drobných kaparů, 2 nakládané okurky, 4 žloutky, topinky k podávání
Příprava jídla
prošlehejte hořtici, worch.,kečup, vinný ocet, oliv.oil, cbule, kapary, okurky a maso. podavame se zkloutkem. pursté mohou hovězí maso ochuit jen cibulí, hořticí, worchestrem, solí a pepřem plus žloutek nebo oliv oil.
Přidat komentář