Hovězí tatarský biftek

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Hovězí tatarský biftek

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

svíčková 500 g
hořčice dijonská 2
worcesterská omáčka 1 PL
kečup 3 PL
vinný ocet bílý 1 PL
olivový olej 2 PL
cibule 1 ks
nadrobno
kapary 1 PL
drobné
okurka 2 ks
nakládané
žloutek 4 ks
topinky k podávaní
prošlehejte hořtici, worch.,kečup, vinný ocet, oliv.oil, cbule, kapary, okurky a maso. podavame se zkloutkem. pursté mohou hovězí maso ochuit jen cibulí, hořticí, worchestrem, solí a pepřem plus žloutek nebo oliv oil.
Autor: Jana Novotná

Obchod Apetit