0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí tatarský biftek

Hovězí tatarský biftek
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Hovězí tatarský biftek

3.8/5 Počet hodnocení: 20
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2432 kcal
Bílkoviny 171 g
Sacharidy 39 g
Tuky 174 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vylepšená klasika, kterou nepohrdne žádný milovník masa. Skvělá k pivu a křupavým topinkám. Ideální pohoštění pro skutečné muže. 

Suroviny

svíčková 500 g
pravé, na drobné kostičky nebo mleté nahrubo a vychlazené
hořčice dijonská 2 ČL
worchestrová omáčka 1 ČL
kečup 3 PL
vinný ocet bílý 1 ČL
olivový olej 2 PL
cibule bílá 1 ks
nadrobno
kapary 1 PL
drobné
okurky nakládané 2 ks
nakrájené nadrobno
žloutek 4 ks
topinky k podávání

Postup

1

Prošlehejte hořčici, worcester, kečup, vinný ocet a olivový olej a spolu s cibulí, kapary a okurkami smíchejte s masem.

2

Vzniklou hmotu rozdělte na 4 talíře a podávejte ozdobené žloutkem k topince.

NĚCO NAVÍC
Puristé mohou hovězí maso ochutit jen cibulí, hořčicí, worcesterem, solí a pepřem a promíchat se žloutkem nebo s olivovým olejem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2012/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2012/1

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
AD
Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  
  • Zajímavosti

Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  

Na Balkáně je nedílnou součástí prostřeného stolu. Doprovází grilovaná masa, ryby i pečivo, voní létem a pozornost přitáhne sytě červenou barvou. Jeho skvělá chuť nenechá nikoho na pochybách, že na slunci vyzrálé papriky v podobě ajvaru...
AD
Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly
  • Lidé a jídlo

Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly

Horké sluneční paprsky se už pomalu hlásí o slovo a s nimi přichází i jedno z nejoblíbenějších ročních období. Prázdniny a léto, mnoho radostí a zážitků, čas dovolené a pozitivnějších vibrací. A také nová příchuť zmrzlin. ...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč