Vylepšená klasika, kterou nepohrdne žádný milovník masa. Skvělá k pivu a křupavým topinkám. Ideální pohoštění pro skutečné muže.
Suroviny
svíčková
500
g
pravé, na drobné kostičky nebo mleté nahrubo a vychlazené
hořčice dijonská
2
ČL
worchestrová omáčka
1
ČL
kečup
3
PL
vinný ocet bílý
1
ČL
olivový olej
2
PL
cibule bílá
1
ks
nadrobno
kapary
1
PL
drobné
okurky nakládané
2
ks
nakrájené nadrobno
žloutek
4
ks
topinky k podávání
Postup
1
Prošlehejte hořčici, worcester, kečup, vinný ocet a olivový olej a spolu s cibulí, kapary a okurkami smíchejte s masem.
2
Vzniklou hmotu rozdělte na 4 talíře a podávejte ozdobené žloutkem k topince.
NĚCO NAVÍC
Puristé mohou hovězí maso ochutit jen cibulí, hořčicí, worcesterem, solí a pepřem a promíchat se žloutkem nebo s olivovým olejem.