Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
3,9 (36x)
19. 5. 2016
Hovězí tatarský biftek
Apetit
Hovězí tatarský biftek
Apetit


Snadné
< 45 min
3,9 (36x)

Pokud si netroufáte objednat tatarák v restauraci, pak věřte, že jeho příprava je skutečně jednoduchá. Na hovězí tatarský biftek ale potřebujete kvalitní maso, ideálně hovězí svíčkovou. Pak už je recept na tatarák skutečně snadný. Toto je naše vylepšená klasika, kterou nepohrdne žádný milovník masa. Skvělá k pivu a křupavým topinkám.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 602.5 kcal
  • Bílkoviny 42.75 g
  • Sacharidy 9.75 g
  • Tuky 43.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Lososový tatarák

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/1

Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty