Pokud si netroufáte objednat tatarák v restauraci, pak věřte, že jeho příprava je skutečně jednoduchá. Na hovězí tatarský biftek ale potřebujete kvalitní maso, ideálně hovězí svíčkovou. Pak už je recept na tatarák skutečně snadný. Toto je naše vylepšená klasika, kterou nepohrdne žádný milovník masa. Skvělá k pivu a křupavým topinkám.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 602.5 kcal
- Bílkoviny 42.75 g
- Sacharidy 9.75 g
- Tuky 43.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/1
Pohoštění na silvestraTataráky & carpacciaBrusinky jsou jako lék!Zasněžené dezerty