Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Liptovský tatarák

Liptovský tatarák

4.7/5 Počet hodnocení: 12
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2446 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 26 g
Tuky 212 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Slovenští studenti mu říkali ‚bierhund‘ a popíjeli k němu pivo. Dobrý trénink…

Suroviny

brynza 500 g
čerstvá
máslo 100 g
změklé
hořčice kremžská 2 PL
pažitka 1 PL
sekaná
jarní cibulka 2 PL
sekaná
lze nahradit pálivou
k podávání

Postup

1

Sýr navršte doprostřed talíře.

2

Suroviny na dochucení rozložte v hromádkách nebo nádobkách okolo, aby si každý mohl namíchat podle chuti.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč