Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,5 (19x)
19. 10. 2016
Tatarák po italsku
Apetit
Tatarák po italsku
Apetit


Snadné
< 20 min
4,5 (19x)

„Měla jsem období, kdy jsem si tatarák musela dávat aspoň jednou týdně! Dnes už na něm tolik neujíždím, ale připravuji ho na každý náš redakční mejdan. Chodí si na něj i kolegové z DTP studia,“ prozradila redaktorka Katka Švejdová. A tady je recept, po kterém se v redakci můžeme utlouct.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1913 kcal
  • Bílkoviny 145 g
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 148 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem