Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Česnekové roštěnky
Česnekové roštěnky


> 60 min
0,0 (0x)

Omyté a osušené maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Oloupaný česnek rozmačkáme a do každého plátku masa vetřeme cca 1 stroužek česneku. Maso obalíme v mouce, oklepeme a prudce opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso vyndáme a udržujeme v teple. Do výpeku nasypeme nadrobno pokrájené cibule a anglickou slaninu. Za častého míchání opečeme dozlatova. Na cibuli se slaninou uložíme maso, podlijeme vývarem nebo horkou vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. V hrnku vývaru nebo vody rozkvedláme lžíci mouky a přes sítko nalijeme k téměř měkkému masu. Promícháme a dodusíme do úplného změknutí masa. Podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 339 kcal
  • Bílkoviny 34.25 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt