Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (39x)
19. 5. 2016
Živáňská pečeně z krkovice
Apetit
Živáňská pečeně z krkovice
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (39x)

Živáňská pečeně na jehle je špíz pro celý regiment! Kombinace krkovice, klobásky, cibule, papriky a pikantní marinády je záruka dobrého oběda či večeře. Nakrojte k nim čerstvý chléb, nalijte skleničku piva a hostina může začít. A teď už jen ten recept...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 76.38 kcal
  • Bílkoviny 4.13 g
  • Sacharidy 8.75 g
  • Tuky 2.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Šašlik, ražniči, kebab nebo špíz: Připravte si v troubě maso na špejli a zažijte léto uprostřed zimy Vepřové maso: Sedm nejoblíbenějších kusů, které koupíte u řezníka

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

Živáňská jehla

Slovenská klasika v plné parádě: Kompletní víkendové menu od sousedů

Přemýšlíte, že byste o víkendu zkusili něco jiného než českou klasiku, ale exotických receptů se obáváte? Co takhle slovenské menu? Většinu surovin určitě máte doma a zbytek snadno seženete v nejbližším obchodě. Naše chutě jsou si blízké, takže je víc než pravděpodobné, že si pochutná celá rodina. Co rychlého a chutného uvařit? My máme jasno!