Živáňská pečeně na jehle je špíz pro celý regiment! Kombinace krkovice, klobásky, cibule, papriky a pikantní marinády je záruka dobrého oběda či večeře. Nakrojte k nim čerstvý chléb, nalijte skleničku piva a hostina může začít. A teď už jen ten recept...
Suroviny
8
Suroviny
8
Na marinádu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 76.38 kcal
- Bílkoviny 4.13 g
- Sacharidy 8.75 g
- Tuky 2.38 g
Postup přípravy
- Šašlik, ražniči, kebab nebo špíz: Připravte si v troubě maso na špejli a zažijte léto uprostřed zimy Vepřové maso: Sedm nejoblíbenějších kusů, které koupíte u řezníka
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/7
10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení