Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Telecí steak s olivovou salsou
Telecí steak s olivovou salsou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Telecí steak s olivovou salsou

4.1/5 Počet hodnocení: 14
Do hodiny Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 304 kcal
Bílkoviny 38 g
Sacharidy 0 g
Tuky 17 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemné telecí maso si žádá doprovod sice výrazný, ale ne tak, aby ho přehlušil.

Suroviny

steak
sůl
pepř
a černé, mix
olivový olej
z jednoho citronu
petrželka hrst
nasekaná

Postup

1

Dva telecí steaky osolte, opepřete a osmahněte.

2

Hrst zelených a černých oliv nasekejte nahrubo, smíchejte s několika lžícemi olivového oleje, kůrou z jednoho citronu a pořádnou hrstí nasekané hladkolisté petrželky. Podávejte k masu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín