0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí steak s olivovou salsou

Telecí steak s olivovou salsou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Telecí steak s olivovou salsou

3.8 / 5. Počet hodnocení: 11
Do hodiny Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 304 kcal
Bílkoviny 38 g
Sacharidy 0 g
Tuky 17 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemné telecí maso si žádá doprovod sice výrazný, ale ne tak, aby ho přehlušil.

Suroviny

telecí maso 2 ks
steak
sůl
pepř
olivy zelené 1 hrst
a černé, mix
olivový olej
citronová kůra
z jednoho citronu
petrželka hrst
nasekaná

1 Dva telecí steaky osolte, opepřete a osmahněte.

2 Hrst zelených a černých oliv nasekejte nahrubo, smíchejte s několika lžícemi olivového oleje, kůrou z jednoho citronu a pořádnou hrstí nasekané hladkolisté petrželky. Podávejte k masu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit