0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Telecí steak s olivovou salsou

Telecí steak s olivovou salsou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Telecí steak s olivovou salsou

3.8/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 304 kcal
Bílkoviny 38 g
Sacharidy 0 g
Tuky 17 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jemné telecí maso si žádá doprovod sice výrazný, ale ne tak, aby ho přehlušil.

Suroviny

telecí maso 2 ks
steak
sůl
pepř
olivy zelené 1 hrst
a černé, mix
olivový olej
citronová kůra
z jednoho citronu
petrželka hrst
nasekaná

1 Dva telecí steaky osolte, opepřete a osmahněte.

2 Hrst zelených a černých oliv nasekejte nahrubo, smíchejte s několika lžícemi olivového oleje, kůrou z jednoho citronu a pořádnou hrstí nasekané hladkolisté petrželky. Podávejte k masu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč