Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,5 (17x)
22. 9. 2020
Pomalu pečené vepřové ramínko po korejsku
Apetit
Pomalu pečené vepřové ramínko po korejsku
Apetit


Snadné
> 120 min
3,5 (17x)

Pomalu pečené vepřové ramínko po korejsku je skvělý způsob, jak pohostit spoustu lidí naráz – nachystejte všechny doplňky a nechte každého, ať si udělá vlastní salátové balíčky. Maso můžete upéct den dopředu a pak ho před podáváním potřít glazurou a prohřát pěkně dožhava.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8–10 osob

Na pickles

Na omáčku z jarních cibulek

Na potírání

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8850 kcal
  • Bílkoviny 549 g
  • Sacharidy 369 g
  • Tuky 556 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/2

V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska. Apetit, napsáno s chutí.