Pomalu pečené vepřové ramínko po korejsku je skvělý způsob, jak pohostit spoustu lidí naráz – nachystejte všechny doplňky a nechte každého, ať si udělá vlastní salátové balíčky. Maso můžete upéct den dopředu a pak ho před podáváním potřít glazurou a prohřát pěkně dožhava.
Suroviny
Pro 8–10 osob
Suroviny
Pro 8–10 osob
Na pickles
Na omáčku z jarních cibulek
Na potírání
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8850 kcal
- Bílkoviny 549 g
- Sacharidy 369 g
- Tuky 556 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2020/2
V únorovém Apetitu jsme se vydali na hory. Připravili jsme vám ochutnávku receptů z alpských sjezdovek od Německa přes Rakousko, Švýcarsko a Francii až po Itálii a v Krkonoších jsme navštívili jeden z nejvýše položených pivovarů u nás. Zimní náladu jsme si zachovali i v nedělním menu, které se nese v duchu rozmařilého masopustního hodování. Do učení nás tentokrát vzal šéfkuchař Vinohradského parlamentu, Jan Pípal, a podělil se s námi o recept na nevšední plněné knedlíky s koprovou omáčkou. Odlehčit vydatná jídla nám pomohou recepty na saláty ze zimní zeleniny. Svátek zamilovaných oslavíme vylepšenou verzí nesmrtelného poháru Horká láska. Apetit, napsáno s chutí.