Suroviny na těsto společně promícháme, sypké suroviny prosejeme a těsto nalijeme na vymazaný plech, případně vyložený pečicím papírem. Upečený korpus necháme vychladnout.
Polevu si připravíme z pudinků, které uvaříme dle návodu ve vodě. Do pudinků přidáme citronovou šťávu.
Náplň si připravíme ze smetany, kterou vyšleháme a smícháme ze zakysanou smetanou a rozmixovanými jahodami.
Na vychlazený korpus natřeme jahodovou náplň a necháme v lednici ztuhnout.
Na vychlazenou náplň nalijeme vychlazený pudink a uložíme jahody. Letní ovocné řezy vložíme opět do lednice na ztuhnutí.
Vychlazené letní ovocné řezy se smetanou nakrájíme na kousky a můžeme podávat.
Suroviny
Porce
6
Suroviny
Porce
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 557.5 kcal
- Bílkoviny 15 g
- Sacharidy 69 g
- Tuky 23 g