Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (35x)
18. 7. 2014
Křupavý švestkový koláč


Snadné
> 60 min
3,9 (35x)

Tenhle dezert je nejlepší z čerstvých švestek, ale můžete ho péct i z mražených, důkladně osušených.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 dílků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 dílků

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 383 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 50.75 g
  • Tuky 17.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Křupavý švestkový koláč

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

waleed-baloch-pzmIDZryioA-unsplash.jpg

Zahrada na balkoně: Pěstujte bylinky, hrášek, rajčata, batáty i jahody. Je to snazší, než byste mysleli

Bydlíte v bytě, ale rádi byste pěstovali brambory, pažitku nebo cukety? Nezoufejte! Proměňte svůj balkon v zelenou oázu plnou čerstvých bylinek, domácí zeleniny nebo šťavnatých jahod. I na malém prostoru můžete vypěstovat chutné plody a aromatické bylinky, které obohatí vaše pokrmy a přinesou radost z vlastní úrody. Tak neváhejte – zahradnictví a tržnice přetékají sazenicemi!