Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
pečená povidla
pečená povidla


> 60 min
0,0 (0x)

Švestková povidla pečená v troubě - recept Zařazení:Recepty na S, Zavařování, Ovoce Doba přípravy:60 minut Postup: Švestky umyjeme, vypeckujeme a dáme do hlubšího pekáče. Polijeme octem, vše promícháme a dáme péct na 200 - 250 stupňů do trouby asi na 20-25 minut. Během pečení ani jednou nemícháme. Pak na švestky rovnoměrně nasypeme 250 g cukru a znovu dáme péct na 15 minut. Poté opět přisypeme 250 g cukru a znovu je na dalších 15 minut dáme do trouby péci. Po upečení přidáme rum, skořici a roztlučené hřebíčky. Zamícháme a ponorným mixérem rozmixujeme. Pokud jsou švestky po upečení příliš vodnaté, dobu pečení prodloužíme ještě o 10 až 15 minut. Pak horká povidla jen naplníme do sklenic a otočíme dnem vzhůru.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1149.25 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 230.25 g
  • Tuky 13.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt