Voňavá ochucená sůl potěší každého gurmána... A přitom vám její příprava zabere sotva pár minut.
Suroviny
Na 500g soli
Suroviny
Na 500g soli
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 72 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 12 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2016/12
Na stránkách prosincového čísla Apetitu vás čeká spousta vánoční inspirace, na kterou se každý rok tolik těšíte. A my s vámi! Přinášíme vám mnoho nápadů, co vařit a jíst o adventu. Ať už potřebujete uvařit rychlou večeři pro rodinu mezi sháněním dárků a pečením cukroví nebo pohostit nečekanou návštěvu. Letošní originální nápady na nové druhy cukroví si zamilujete! Navíc se s námi a blogerkou Meg naučíte zdobit perníčky jako profík. Štědrou večeři jsme pro vás pro jistotu připravili hned 3x! Jednu klasickou podle Jany Florentýny Zatloukalové, jednu odlehčenou a jednu vegetariánskou, aby si na své přišel opravdu každý. Ani s jedním menu nešlápnete o svátcích vedle. Recepty pro adventní čas jsme pro vás získali i z nové knihy Karolíny Kamberské, Jídlo jako vášeň. A pokud chcete obdarovat své blízké jedlými dárky, máme pro vás nápady na luxusní lahůdky do lahve, krabičky, sklenice i celofánu. Apetit, napsáno s chutí.