Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Hruška dušená v čaji a víně
Hruška dušená v čaji a víně


< 30 min
0,0 (0x)

Hrušky oloupeme. Přivedeme k varu víno, přidáme do něj černý čaj, ideálně earl grey. Vmícháme veškeré koření a nakonec také cukr. Jakmile se cukr rozpustí, přidáme celé oloupané hrušky. Necháme probublávat, dokud hrušky nezměknou. Poté je vyjmeme, aby vychladly. Vyčkáme, až se obsah rendlíku pomalu redukuje na sirup, se kterým posléze hrušky servírujeme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 892 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 143 g
  • Tuky 13.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt