Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Hruška dušená v čaji a víně

Popis receptu: 
4 porce
Autor: Radek Wrana
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    4 hrušky 1 lžička sypaného černého čaje 1 l bílého vína 3 hřebíčky 1 rulička skořice 300g cukru

Příprava jídla

Hrušky oloupeme. Přivedeme k varu víno, přidáme do něj černý čaj, ideálně earl grey. Vmícháme veškeré koření a nakonec také cukr. Jakmile se cukr rozpustí, přidáme celé oloupané hrušky. Necháme probublávat, dokud hrušky nezměknou. Poté je vyjmeme, aby vychladly. Vyčkáme, až se obsah rendlíku pomalu redukuje na sirup, se kterým posléze hrušky servírujeme.
REKLAMA

Přidat komentář