Hruška dušená v čaji a víně

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Hruška dušená v čaji a víně

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

hrušky 4 ks
čaj 1 PL
sypaný
víno bílé 1 l
hřebíček 3 ks
skořice 1 ks
celá
cukr 300 g
Hrušky oloupeme. Přivedeme k varu víno, přidáme do něj černý čaj, ideálně earl grey. Vmícháme veškeré koření a nakonec také cukr. Jakmile se cukr rozpustí, přidáme celé oloupané hrušky. Necháme probublávat, dokud hrušky nezměknou. Poté je vyjmeme, aby vychladly. Vyčkáme, až se obsah rendlíku pomalu redukuje na sirup, se kterým posléze hrušky servírujeme.
Autor: rwrana

Obchod Apetit