Banana bread je důmyslný anglický moučník, do kterého zužitkujete přezrálé banány, i ty s černými flíčky. Abyste nemuseli přidávat další cukr, použijte ty opravdu měkké a jako další sladící prvek jsme použili rozinky. Důmyslnou tajnou přísadu receptu na banana bread, která banánovému chlebíčku dodá sladkost i vláčnost. Nešetřete na jejich množství ani na kvalitě!
Suroviny
6-8 kousků
Suroviny
6-8 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 263.67 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 36.5 g
- Tuky 9.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/3
Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu