Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
5,0 (5x)
9. 7. 2014
Rizoto s červenou řepou
Rizoto s červenou řepou


< 60 min
5,0 (5x)

Řepu tak jak ji koupíš hoď do hrnce s vodou a vař tak hodinu a 45 minut. Je dobré si ji uvařit den předem a nechat ji pak vychladnout na sporáku. Pak ji nožem oloupeš, opláchneš a nakrájíš na drobné kostičky. Dáš do hrnce se širokým dnem a na olivovém oleji osmahneš. Přilij trochu horké vody, tymián, sůl a bujón. Nech chvíli podusit. Mezitím si uvař rýži v osolené vodě. Pak ji přisyp do hrnce s řepou a případně ještě dosol nebo přidej tymián. Nakonec přidej lžíci másla a posyp dostatečně parmazánem. Já k tomu podávám ledový salát s dýňovým olejem a semínky vojtěžky. Výborné je také červené víno.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 340.25 kcal
  • Bílkoviny 7.75 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 18.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt