Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (13x)
18. 9. 2023
Dýňové gnocchi s lesními houbami, čerstvým kozím sýrem a rukolou
Apetit
Dýňové gnocchi s lesními houbami, čerstvým kozím sýrem a rukolou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (13x)

Šéfkuchař Marek Raditsch vás naučí jídlo postavené na obyčejných surovinách, ovšem mistrovsky zpracovaných. Tentokrát si zvolil dýňové gnocchi s lesními houbami a čerstvým kozím sýrem a rukolou. Dokonalý recept z podzimních surovin, který nechá jejich chutě vyniknout. Naučíte se na něm, že i s málem vykouzlíte fantastické jídlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Na přípravu na gnocchi

Na gnocchi

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2066.5 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 138 g
  • Tuky 149.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pečení brambor
    Zdroj: Apetit
  2. Pečení dýně
    Zdroj: Apetit
  3. Příprava těsta na dýňové gnocchi
    Zdroj: Apetit
  4. Příprava gnocchi
    Zdroj: Apetit
  5. Příprava gnocchi
    Zdroj: Apetit
  6. Vaření gnocchi
    Zdroj: Apetit
  7. Vaření gnocchi
    Zdroj: Apetit
  8. Dokončení dýňových gnocchi
    Zdroj: Apetit
  9. Servírování dýňových gnocchi
    Zdroj: Apetit
  10. Servírování dýňových gnocchi
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.